NBE 500

NBE 500 är ett mycket exklusivt, elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna utan nålar, smärta och biverkningar med bestående resultat. Huden fungerar som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. Med hjälp av radiofrekventa vågor sätts kroppens celler i biologisk stress vilket gör att cellerna öppnar upp hudens kanaler och låter krämerna gå ner på på djupet och arbeta. Detta kan inte uppnås enbart med krämer utan endast tillsammans med NBE 500. Den kan användas på hela kroppen och det finns specialutformad creme för varje hudproblem den kan behandla.

Effekterna är enastående och ett hållbart resultat uppkommer ofta direkt.

Välkommen till en värld av möjligheter

Efter flera års omfattande tester lanserar nu Cosmetiqann tillsammans med Nannic ett nytt revolutionerande koncept inom skönhetsbehandlingar. Konceptet är unikt och tekniken har utvecklats för kosmeceutiska skönhetsbehandlingar. Utan kirurgiska ingrepp laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden utförs njutningsfulla skönhetsbehandlingar för både kropp och ansikte. NBE 500 är en världsnyhet som öppnar en helt ny värld av möjligheter! Tillsammans med specialutvecklade produkter ökar den genom ett elektromagnetiskt system näringsupptaget och syretillförelsen till cellerna som då öppnar sig och låter krämerna gå ner på djupet i huden. Se vår introduktionsfilm nedan.

Utan nålar, utan smärta och utan biverkningar

NBE 500 finns idag på över 80 kliniker runt om i Sverige. Konceptet har utvecklats under 15 år inom medicinska behandlingar och påvisat enastående resultat. Fördelarna med att använda ett elektromagnetiskt system framför andra transdermala(genom huden) tekniker är dels att det inte förekommer någon elektrisk kontakt med kunden och att det inte finns risker för kemiska brännskador, smärta eller inflammation. Metoden är helt utan nålar och mycket behaglig att använda. Den upplevs, utöver dess fantastiska resultat, som en ljuvlig energigivande massage.

NBE 500 med specialutvecklade produkter ger unika effekter 

NBE 500 är ett mycket exklusivt elektromagnetiskt system som ökar näringsupptaget och syretillförseln till cellerna. Huden fungerar normalt som en naturlig barriär och hindrar främmande ämnen från att tränga in i kroppens egen organism. För att aktiva substanser som appliceras på huden skall kunna tränga ner under det övre hudlagret och verka på djupet måste krämen passera Stratum Cornium. Detta är nu möjligt med de specialutvecklade produkterna tillsammans med NBE 500. De aktiva substanserna slussas ända ner genom epidermis vilket resulterar i fantastiska resultat.

Med hjälp av radiofrekventa vågor ändras spänningen i kroppens celler och skapar vibration. Det gör att kanalerna öppnas upp i huden, vilket möjliggör för krämerna att gå ner på djupet och arbeta. Det är kombinationen av krämen tillsammans med NBE 500 som ger de enastående effekterna och ett mycket långvarit resultat uppkommer redan efter några få behandlingar.

Effektiv och säker metod

Behandling med NBE 500 sker med mycket hög säkerhet och riskerna för brännskador eller andra behandlingsskador är obefintliga. Detta eftersom maskinen inte använder laserljus eller andra aggressiva metoder som kan skada huden.

Behandlingarna 

Behandling med NBE 500 utförs genom att en specialutvecklad kräm för respektive behandlingsområde masseras in i huden med cirkulerande rörelser med hjälp av en applikator. Detta gör huden slätare och spänstigare och mer elastisk. Applikatorn har ett hygieniskt skydd av plast som enkelt kan rengöras och bytas ut. Med NBE 500 utförs multifunktionella och effektiva behandlingar med långvarigt resultat som också ger snabbare självläkning.

NBE-500 Ansikte 40 minuter

Regöring, peeling, Nbe 500-behandling

1 gång 850 kronor
5 gånger 3 825 kronor
8 gånger 5 900 kronor

NBE-500 Ansikte de luxe 60 minuter

Regöring, peeling, Nbe 500-behandling, lyxig mask och skönhetsampull.

1 gång 1 190 kronor
5 gånger 5 350 kronor
8 gånger 8 500 kronor

NBE-500 Cellulite 60 minuter

Prata med din hudterapeut så får du konsultation.

Armar, lår, stuss, etc

1 gång 1 190 kronor

Boka direkt här!

 

Behandlingsområden

  • Hudföryngring och lyft
  • Rosacea och couperoser
  • Acne
  • Rynkreducering
  • Ödemreducering
  • Slapp hud
  • Strie och ärr
  • Fettreducering och celluliter