Coachning

Är du villig att växa som människa? Vill du skapa nya resultat inom något område av ditt liv, professionellt eller privat? Vill du få ökad självkänsla, mod till förändring och nå framgång? Är du modig och är villig att göra det som krävs för att uppnå dina visioner?

Vill du vässa dig och bli en ännu bättre kommunikatör med dig själv och andra? Boka in ett besök hos våra duktiga coacher redan idag!

60 minuter, 950 kronor
Beställ presentkort · Boka behandling

Här kommer ytterligare lite information om coachning samt en trevlig presentation av vår Coach Anna-Lena Tegebro

Coachning

  • Vill du ha hjälp att hitta dina mål och visioner i livet?
  • Vill du få mer mod och kraft att uppnå dina mål och visioner?
  • Vill du finna balans och harmoni i ditt liv?
  • Vill du utvecklas som människa och se dina möjligheter?
  • Vill du skapa nya resultat inom något område av ditt liv, professionellt eller privat?
  • Vill du vakna oftare med en känsla av meningsfullhet och glädje?

Genom coachning får du ett bollplank och en spegel som visar vem du är, var du är, vart du egentligen är på väg och hur väl förankrade dina önskade resultat verkligen är. Ta chansen och lär känna dig själv på ett djupare plan och lär dig använda dina brister så att de istället blir dina största tillgångar. Hitta tillbaka till de tillfällen som ger dig inspiration och dina glädjekällor och ge dem större plats i ditt liv.

 

Anna-Lena Tegebro, Professionell Coach

Är en mycket dynamisk person med många tentakler mot omvärlden.

Hon brinner för att hjälpa människor till framgångsrika relationer och djupare livstillfredsställelse.

Om du känner att du behöver en knuff framåt för att ta itu med dina egna behov i livet och få mer tillfredsställande relationer med närstående, kunder, anställda eller klienter, så kan Anna-Lena guida dig genom de steg du behöver ta för att nå framgång.

Med en stor portion av positiv energi, närvaro, livsglädje och engagemang följer Anna-Lena dig på din resa. Utifrån hennes egen livsresa och yrkesliv och genom att fått ta del av människors liv och utmaningar, har hon skapat en bred bas och kraftfulla verktyg och övningar där det gäller att skapa växande och bestående förändring tillsammans med dig, detta tillsammans med hennes intuitiva förmåga att känna in var i processen du befinner dig och hjälpa dig till kärnan i dina utmaningar är hennes styrkor som coach.

Anna-Lena är verksam som professionell coach som:

Ledarskapscoach – För att stärka det yttre och inre ledarskapet, individuellt och i grupp.

Livscoach– För att öka välmående, stärka självkänslan, ta nya steg, skapa handlingskraft, bli modigare, ge mer och ta emot mer i livet.

Karriärcoach – För att ta dig från nuvarande läge till önskat läge – här och nu mot framtiden med inriktning på lösningar och möjligheter, medvetenhet och ansvar. Du får hjälp att inventera dina erfarenheter, styrkor, intressen och skapa klara mål och ta fram en tydlig handlingsplan anpassad efter just dina behov.

Par och Relationscoach – För att utveckla och fördjupa relationer på olika plan. 

Tonårscoach – För att förbättra relationen och kommunikationen med din tonåring. Både för dig som förälder och med din tonåring.

I rollen som Organisationskonsult hjälper hon företag att kommunicera bättre, att stärka grupper med medarbetare och chefer med frågor som handlar om förändring och kommunikation.